Prodaja, servis, rezervni dijelovi, najam

Naša lokacija

L.-RING d.o.o., Dobriše Cesarića 14, 10090 ZGAREBLokacija na velikoj karti L-RING d.o.o.

×

Naši brojevi telefona i faxa

+385 1 3895 848
+385 1 3874 990
+385 1 3874 996

×

Kontaktirajte nas putem e-maila


Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili komentare, slobodno nas kontaktirajte na e-mail adresu l-ring@mail.inet.hr

×

Proizvodi / Rovokopači

Za tehničke karakteristike kliknite na sliku

Mikrorovokopači
Mikrorovokopači
Minirovokopači
Minirovokopači
Midirovokopači
Midirovokopači
Kompaktni rovokopači
Kompaktni rovokopači

Rovokopači  proizvođača  Wacker Neuson dolaze naročito do izražaja na uskim i suženim gradilištima. To su okretni strojevi, jednostavni za transport i mogu se vrlo brzo prenijeti kranom na nedostupna mjesta. Sa ovim strojevima raditi ćete brže i efikasnije. Nudimo ih u različitim radnim težinama, snagama motora i ostalim performansama.

Kompaktni rovokopači su hidraulički pogonjeni strojevi , koji se koriste za zemljane radove,  u cestogradnji, za unutarnja  rušenja  u objektima, u krajobraznoj arhitekturi i za druge namjene. U odnosu na konvencionalne hidrauličke rovokopače manjih su dimenzija, imaju veću okretnost i veliku fleksibilnost u radu.

Kompaktni rovokopači najčešće se kreću na gumenim gusjenicama. Standardna planirka na stražnjoj strani rovokopača služi za poboljšanje stabilnosti rovokopača u radu,  odnosno omogućuje i manje radove planiranja tla. Najveća razlika između konvencionalnih i kompaktnih rovokopača je u pokretnom sistemu ruku za rad. Zahvaljujući okretnoj konzoli sistem ruku za rad  se može  pomicati neovisno u oba pravca bez obzira na položaj gornjeg dijela rovokopača. Na kompaktne rovokopače moguće je ugraditi, ovisno o potrebama gradilišta, veliki broj raznih alata .

©2012. Sva prava pridržana - L.-RING d.o.o. Dobriše Cesarića 14, 10090 Zagreb - tel: 01 389 58 48 - fax: 01 387 49 90 - e-mail: l-ring@mail.inet.hr
Produkcija: Novi Kod